Dilimizin Zenginlikleri

Okulumuzda Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde hazırlanan "Dilimizin Zenginlikleri "projesinde her ay değişen temalara pano ve etkinlik çalışmaları Şehit Öğretmen Mustafa Gümüş Ortaokulu öğrencileri ve görevli proje öğretmenlerinin önderliğinde uygulanıyor.  Proje kapsamında öğrencilerin kelime, kavram bilgileri geliştiriliyor, dil öğrenme becerilerine ve kitap okuma alışkanlıklarının oluşturulmasına katkıda bulunuluyor. Şehit Öğretmen Mustafa Gümüş Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde, "Sözlük özgürlüktür" temasıylayeni kelime ve kavramları öğreniyor, "Yunus Emre" temasıyla büyük şairin şiirleriyle ve kelimeleriyle karşılaşıyor, "Dede Korkut" teması ile de tarihini ve kültürünü daha iyi tanıyarak onlarla ilgili panolar hazırlayıp, arkadaşlarının da bilgisine sunuyorlar.

22.02.2024 48

22-02-202422-02-202422-02-202422-02-2024